Forside Beliggenhet Leiligheter Aktiviteter Booking Priser Kontakt oss

BeliggenhetAvstander: Trysnes Marina ligger på sydspissen av Sørlandet. Midt mellom Mandal og Kristiansand, med kun 2,5 mil til hver av de idylliske sørlandsbyene.
Kristiansand havn - med direkte ferjeforbindelse til kontinentet, ligger bare 25 minutters kjøretur unna.
En liten mil østover ligger Dyre- og Fritidsparken med Kardemommeby, Kaptein Sabeltann og alle andre kjente figurer. 
Også et av landets største kjøpesentere; "Sørlandsparken" finner du her.
Kjevik Lufthavn er også lett tilgjengelig, kun 4 mil fra Trysnes.
 
Ditt bo- og ferieparadis kan nås via luft, land og selvsagt vann!
Trysnes har daglig bussforbindelse til Kristiansand.
 
5 minutters båttur fra havna er man omgitt av koselige holmer med hvite skjellsandbukter og små lune viker. Her kan en finne sin egen lille holme hvor uberørt natur, stillhet og ramsalt sjø ligger innbydende over alt.

Gjestehavn: Midt mellom Mandal og Kristiansand - rett nord for uthavnen Udvaar ligger Trysnes marina - et yndet sted for båtfarende.
De som har funnet frem til oss, kommer tilbake med hele familien.
Vi har nytt bryggeanlegg med 60 gjesteplasser og havneforholdene er blitt betegnet som noe av det beste langs hele kysten.
Her ligger båten trygt uansett vær og vind."En godt bortgjemt Perle på Sørlandet" ifølge Båtmagasinets reportasje om båthavner langs kysten.

 Trysnes Marina & Feriesenter ligger ved utløpet av Trysfjorden.
Det var opprinnelig en gammel seilskutehavn på grunn av sin lune beliggenhet rett ved havgapet. Trysnes er et typisk maritimt sted hvor turister, båtfolk og lokalbefolkning treffes, og hvor barna hygger seg langs bryggene på jakt etter småfisk og krabber.
GALEIEN RESTAURANT


Besøk vår nybygde GALEIEN RESTAURANT i ny og moderne drakt med store vindusflater mot sjøen, flott bar og uteservering på brygga.
Vi tar i mot alle typer selskaper/arrangementer og har alle rettigheter.

+47 38 05 16 00Alt på ett sted


Trysnes Marina er omgitt av rent vann og uberørt natur. Området har likevel nærhet til annet enn sjø og skjærgård. Vi har en flott natur med fine stier i skog og mark for dem som liker dette.
Her finnes buttikk med fiskeutstyr, bensinstasjon og utleie av sørlandssnekker. Vi kan også tilby Tennisbane.

Unik skjærgård


Søgne er viden kjent for sin enestående skjærgård. 
Her kommer båtfarende fra inn- og utland for å oppleve flotte uthavner i bl.a. Ny-Hellesund og Uvår. Langs kystlinjen i Søgne finner du over 1200 holmer og skjær.  De fleste av øyene er ubebygd og inngår som en del av skjærgårdsparken med fri adgang og tilrettelegging for båtfolket. Skjærgården i Søgne er et eldorado for hele familien.
 

Cannot open XML data file: http://xml.weather.yahoo.com/forecastrss?u=C&p=NOXX0017