Forside Beliggenhet Leiligheter Aktiviteter Booking Priser Kontakt oss

Aktiviteter


På Trysnes Marina finner du tennisbane og sandvolleybane, sandstrand og merkede turstier. I tillegg kommer store friområder med flotte badeplasser. Bryggeområdet er et naturlig samlingssted for fastboende, turister og båtfolk, hvor de kan vandre fritt omkring i maritime omgivelser.

Området gir også flotte muligheter for dykking og snorkling. Båtliv og fiske er populære aktiviteter året rundt.

Hummerfiske om høsten og isfiske om vinteren er noe som folk gleder seg til.

Vinterstid er også skigåing i lysløypen til Søgne skiklubb populært. Man kan også reise til flotte alpinanlegg som Bortelid, Eikerappen eller Hovden.
Dykking


Siden 2013 NORDIC-DIVE / NORWAY-TEAM-FRANK har sin beliggenhet ved Trysnes FERIESENTER.

Det finnes utallige vakre dykkesteder, mange vrak i nærheten Trysnes (30-50 minutter reisetid) og absolutt dykkesteder, der du eier den første Dykkere, la inntrykkene.

Avslappet, rolig dykking er garantert.
GALEIEN RESTAURANT


Velkommen til vår flotte restaurant og pub direkte på brygga.
Her får du et godt utvalg av god mat og drikke.
Temakvelder og levende musikk med jevne mellomrom.

Følg oss på våre nettsider og på FACEBOOK


Båter


Vi har tradisjonelle norske snekker på 20 fot med diesel motorer som egner seg for grupper på 4-6 personer. Mobiltelefon (må medbringes) og flytevester er en del av vårt sikkerhetsutstyr. 

Du kan gjerne ta med din egen båt og mot et lite tillegg i prisen, problemfritt få bruke slipp for utsetting og våre flytebrygger eller moringer.

Våre lokale eksperter står gjerne til tjeneste og svarer så godt som mulig på alle dine spørmål!Fiske


Havfiske/ saltvannsfiske
Trysnes ligger ved utløpet av Trysfjorden og er et virkelig paradis for sportsfiskere. Vår og høst-sesongen byr på muligheter for å fiske en rekke fiskearter. Søgne har en unik skjærgård med 1229 øyer, holmer og skjær. Dette gjør at du kan fiske i beskyttet farvann om været ikke skulle vise seg fra sin beste side. Er det fint vær kan man dra ut til Stangholmen ved Udvaar. Her er det 50-60M dypt og stedet regnes som en meget god fiskeplass. Også inne i selve Trysfjorden finnes det en rekke plasser.
Vi vil hjelpe deg med tips og råd!

Ferskvannsfiske
Høysesongen er fra begynnelsen av juni til midten av september. I denne perioden kan man fiske laks, sjø- ørret, abbor og ål i følgende elver: Audna, Mandalselva og Otra.I nærheten


8 km øst for Trysnes finner du det gamle handelsstedet Lunde. Der kan du handle mat, klær og noen av landets beste kjøttvarer. Kjører du to kilometer lenger øst finner du Tangvall -Søgnes sentrum. Her er bl.a. banker, restauranter, butikker, vinmonopol, posthus, apotek, legevakt og kommuneadministrasjonen.
Kristiansand, med Colorlines direkte ferjer til kontinentet, ligger bare 25 minutters kjøretur unna.


 

Cannot open XML data file: http://xml.weather.yahoo.com/forecastrss?u=C&p=NOXX0017